Categorie: Inhousedag

Inhousedag traineeships

  • Datum:23 mei 2022 - 23 mei 2022
  • Tijd:10:00 - 17:00 uur
  • Locatie:Inktpot, Utrecht
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 16 mei 2022

Expired text 

Op maandag 23 mei organiseert ProRail een inhousedag op het hoofdkantoor in Utrecht. Ben je geïnteresseerd in ons traineeship en overweeg je om te solliciteren, dan is deze dag voor jou! Tijdens deze interactieve dag nemen we je mee in het leven van een trainee bij ProRail. Je komt meer te weten over wat ProRail doet en wat een traineeship bij ProRail inhoudt.

Wat kun je verwachten

Onder het genot van een heerlijke lunch begint onze inhousedag. Hier maak je kennis met andere geïnteresseerden en ontmoet je onze huidige trainees. Daarna vertellen we je meer over het werk van ProRail en over de mogelijke traineeships binnen ProRail. Aansluitend vertellen onze oud-trainees over hun ervaring met onze traineeships en wat het ze gebracht heeft. Benieuwd waar je komt te werken? We leiden je graag rond door ons hoofdkantoor, de Inktpot. Daarna doe je zelf mee aan een trainee-activiteit. Zo kom je er écht achter hoe het is om trainee te zijn bij ProRail. En heb je dan nog geen genoeg van ons, dan praten we graag verder tijdens de afsluitende, informele borrel waar we al jouw vragen beantwoorden.

Wil je bij de inhousedag zijn? Vergeet je dan niet op te geven. Klik op ‘Ik ben erbij’ en meld je aan. Twijfel je nog en wil je eerst meer informatie? Schrijf je dan in voor ons webinar op 12 mei.

Jouw carrière begint bij ProRail.

Deel deze pagina