Categorie: Speeddates

Vakgebied: Techniek

Speeddatesessie project- en risicoanalyse

  • Datum:17 mei 2024 - 17 mei 2024
  • Tijd:9:00 - 12:00 uur
  • Locatie:Moreelsepark 3, Utrecht (de Inktpot)
  • Plaatsen beschikbaar:16 plaatsen beschikbaar
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 15 mei 2024

.

 

Speeddaten met project- en risicoanalyse bij ProRail 

Wil jij een steentje bijdragen aan duurzame mobiliteit? Meld je dan nu aan voor onze speeddates op vrijdag17 mei van 09:00 tot 12:00 uur! Krijg een unieke blik achter de schermen van ProRail.

Ontdek ProRail in 2x20 minuten!

In twee rondes van 20 minuten krijg je een dieper inzicht in wie we zijn en wat we doen.

  1. Praat met onze Recruiters: In de eerste ronde kun je met onze recruiters praten. Ontdek meer over onze verschillende banen, wat we te bieden hebben en hoe je kunt doorgroeien. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen en te zien hoe jouw talenten passen bij ons.

  2. Ontmoet onze managers en collega's: In de tweede ronde zit je samen met een manager of collega van project- en risicoanalyse bij ProRail. Leer meer over hun dagelijkse werk, spannende projecten waar ze aan werken en de sfeer die ons team zo bijzonder maakt. Dit geeft je een echt beeld van hoe het is om bij ons te werken.

Na afloop van de speeddates krijg je een korte rondleiding door ons historische pand. 

Onze uitdagingen

Onze uitdaging is de groei van treinverkeer faciliteren met duurzame en geavanceerde technologieën. Elke dag staan we voor spannende uitdagingen. Bij ProRail Techniek werken ruim 500 collega's samen aan baanbrekende oplossingen voor het spoor. Van technisch projectleiders tot risicoanalisten iedereen draagt bij aan de duurzame mobiliteit van Nederland.

Laat je inspireren tijdens de speeddates! Ontdek waarom zoveel vakmensen al voor ProRail hebben gekozen en wat jouw bijdrage kan zijn aan de mobiliteit van de toekomst.

Deel deze pagina