Disclaimer

De voorwaarden in deze disclaimer hebben betrekking op het gebruik van deze website. Zodra je de Werken bij ProRail-website bezoekt, ga je akkoord met de voorwaarden. Wat dit precies betekent, lees je hieronder.

Algemeen

Alle informatie die je als bezoeker van deze website krijgt, stelden wij bij ProRail met zorg samen. Toch kan het gebeuren dat bepaalde informatie niet helemaal (meer) juist of compleet is. Dit betekent dat de informatie op deze website je geen recht geeft om bijvoorbeeld een klacht in te dienen. Ook kun je ProRail niet verplichten om actie te ondernemen vanwege informatie die je op de website hebt gelezen.

Aansprakelijkheid

Het is goed om te weten dat ProRail niet aansprakelijk is voor eventuele schade door het gebruik van deze website. Ook kunnen we niet beloven dat deze website altijd foutloos en zonder haperingen werkt. Verder doen wij natuurlijk ons best om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze website klopt. We kunnen alleen niet beloven dat de informatie die op of via deze website leest 100 procent juist is. Soms kan het gebeuren dat we informatie nog moeten bijwerken, updaten of aanpassen. Daar kun je ProRail niet op aanspreken. Wij accepteren daarvoor geen aansprakelijkheid.

Intellectueel eigendom

In de wet staan een aantal rechten die onder andere gaan over de inhoud van websites. Dit zijn het auteursrecht, merkenrecht en intellectueel eigendomsrecht. Voor deze website bezit ProRail al deze rechten. Anderen kunnen deze rechten dus niet opeisen. Houd er daarnaast rekening mee dat je de inhoud van deze website alleen mag gebruiken voor niet-commerciële privédoeleinden. Dit betekent onder andere dat het verboden is om de inhoud van deze website door te sturen, te verspreiden of te verkopen aan anderen. Tenzij je hiervoor duidelijke, schriftelijke, toestemming van ProRail hebt.

Informatie van derden, producten en diensten

Bij ProRail verwijzen of linken we bijna nooit naar andere websites. Als we dit toch doen, dan hebben we hier eerst goed over nagedacht. Kom je een verwijzing of hyperlink tegen naar een website die niet van ProRail is? Dan is dit puur bedoeld als extra informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en de werking van websites waar we naar verwijzen of doorlinken. Dit geldt ook voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. ProRail geeft daarom geen enkele zekerheid dat de inhoud van dergelijke sites van a tot z klopt. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de informatie, producten en diensten die op andere websites staan.

Responsible disclosure

Ondanks alle voorzorgen en andere inspanningen kunnen er situaties ontstaan waarin sprake is van een kwetsbare plek in onze beveiliging: een beveiligingslek. Ontdek je een beveiligingslek in onze systemen? Dan werken we graag met je samen aan een oplossing. Daarom verzoeken we je deze informatie vertrouwelijk met ons te delen. Hoe dit kan staat in het Responsible Disclosure Statement. Lees hier het Responsible Disclosure Statement.