We staan voor je klaar

Of het nu gaat over een vacature, de sollicitatieprocedure of ProRail als werkgever, persoonlijk contact is soms net even wat fijner. Dat snappen wij. Daarom staan onze recruiters klaar om al je vragen te beantwoorden.

Je vraag stellen aan een recruiter?

Vind de juiste recruiter

Staat jouw vraag hierbij?

Om het je wat makkelijker te maken hebben wij alvast de meest gestelde vragen én bijbehorende antwoorden voor je verzameld. Klik op de vraag om het antwoord te zien. 

  • Wat doet ProRail precies?

    Bij de naam ProRail denken veel mensen in eerste instantie alleen aan treinen. Toch zit het net even anders: we beheren alle spoorwegnetwerken in Nederland. En wist je dat we in Nederland een van de drukste, betrouwbaarste en meest ingenieuze spoorwegnetwerken ter wereld kennen? Hoe fijn is het dan ook dat we kunnen rekenen op onze ruim 5.000 diverse collega’s. Met elkaar houden we 7.000 kilometer spoor – en alles wat erbij komt kijken – veilig en in topconditie. Van mooie stations en een optimale dienstregeling tot goed onderhouden bruggen, tunnels, overgangen, wissels en seinen. Wil je meer weten wat ons bezighoudt? Klik dan hier >

  • Waar is ProRail gevestigd?

    Het karakteristieke hoofdkantoor van ProRail staat in Utrecht, uiteraard dicht bij het centraal station. Er zijn 4 regiokantoren in ons land: in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle. Verder hebben we 12 verkeersleidingsposten, verspreid door heel Nederland.

Meer vragen

Filter op vakgebied om de recruiter te vinden die jou verder kan helpen.