Categorie: Beurs

Vakgebied: Traineeships

Vakgebied: Stage

Sustainability career event

  • Datum:12 mei 2022 - 12 mei 2022
  • Tijd:12:30 - 17:00 uur
  • Locatie:Circl Amsterdam
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 11 mei 2022

Maak kennis met duurzame werkgevers tijdens het grootste carrière event voor studenten en starters.

Voor de 11e keer organiseert Sustainable Motion, in samenwerking met Studenten voor Morgen en Circl, het grootste nationale carrière evenement voor studenten & starters die duurzaamheid belangrijk vinden! Hier komen 1000 studenten in contact met 33 aantrekkelijke werkgevers. Werkgevers die het verschil gaan maken in de duurzame transitie. We zijn er trots op dat ProRail daarbij mag zijn.

Wat kun je verwachten

Naast fietsen en lopen is de trein de meest duurzame manier om van a naar b te komen. En naar dit event, want de locatie Circl ligt direct aan station Zuid in Amsterdam. Tussen 14.00 – 17.00 uur maak je daar kennis met ProRail op de bedrijvenmarkt. Wij vertellen je graag hoe ProRail zich inzet voor duurzame mobiliteit. Ga bij onze stand in gesprek met Thomas, Thomas, Eva en Michelle. En meld je aan voor onze interactieve workshops, waarmee je ProRail nog beter leert kennen. We staan voor je klaar.

Is dit event op jouw lijf geschreven? Meld je dan eerst even aan. Klik op ‘Ik ben erbij’ en geef je op voor 1 van onze workshops.

Jouw carrière begint bij ProRail.

 

Deel deze pagina