Human Resource Management

Een mensgerichte organisatie voor alle medewerkers. Ook voor jou.

Naar vacatures

Elke dag vooruit met Human Resource Management

Zorgen voor het spoor van de toekomst begint bij zorgen voor onze medewerkers. Want ProRail is niks zonder onze 5.500 collega’s. Van verkeersleiders tot ICT’ers en van stagiairs tot managers: samen maken we de ambities van ProRail waar. Als human resource medewerker werk je aan een mensgerichte organisatie voor al onze medewerkers. Want alleen als we de juiste nieuwe mensen vinden, kunnen collega's zich blijven ontwikkelen en een open cultuur ervaren. En kunnen zij bevlogen hun werk doen. Dat is het doel van ons HR-beleid. Dit beleid is opgesteld met 6 pijlers. Als HRM-medewerkers zorg jij ervoor dat jouw collega’s:   

  • Zichzelf kunnen zijn en sociale veiligheid ervaren.  
  • Vertrouwen krijgen en goed kunnen samenwerken. 
  • Mentaal en fysiek vitaal zijn.  
  • Mogelijkheden hebben om zichzelf te ontwikkelen.  
  • Zingeving ervaren in wat ze doen.  
  • Heldere prestaties leveren en zich daarvoor gewaardeerd voelen.   

Bij ProRail hebben we HR-producten om trots op te zijn. Denk aan een menukaart met aanbod voor vitaliteit, een strategische personeelsplanning, leiderschap en een onboardingprogramma voor nieuwe medewerkers. Onze afdeling Human Resource Management is professioneel en georganiseerd in verschillende teams. Zo is er altijd een functie die past bij jou! Ga bijvoorbeeld aan de slag als HR-expert en bepaal mee aan ons beleid, adviseer als HR-businesspartner met belangrijke HR-data of zorg als recruiter voor vele nieuwe collega’s. ProRail is een grote organisatie en dankzij jouw werk als HRM-professional is het ook een fijne en open organisatie waarin iedereen zich thuis voelt!  

ProRail voor jou

Met jouw mensenkennis draag jij bij aan de bevlogenheid collega-ProRailers. Wij zijn een organisatie van doeners en denkers: van techneuten tot treinverkeersleiders, van beleidsmakers tot strategen. Jij krijgt in je dynamische baan te maken met veel verschillende mensen. Bij ProRail werk je in een organisatie die er maatschappelijk écht toe doet. Thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusie en veiligheid spelen bij ons een grote rol. Heb jij een nieuw idee? Mooi! Bij ons krijg je de ruimte om het uit te proberen. Combineer dat met uitstekende opleidingsmogelijkheden en wij weten zeker dat jij zo goed mogelijk kunt groeien in je rol bij ProRail.

Lees meer over onze cultuur >

Human Resource Management vacatures

Job alert instellen

Dat is jammer, op dit moment zijn er geen vacatures. Als je een job alert aanmaakt, dan krijg je direct een seintje als we wel een passende vacature voor je hebben.

Leer je toekomstige collega's kennen

  • Nasser is verantwoordelijk voor het aantrekken van jong talent.
  • We maken als ProRail echt wel geluid