Categorie: Inhousedag

Vakgebied: Traineeships

Inhousedag traineeship

  • Datum:18 oktober 2023 - 18 oktober 2023
  • Tijd:13:00 - 17:00 uur
  • Locatie:Inktpot, Utrecht
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 13 oktober 2023

-

Op woensdagmiddag 18 oktober organiseert ProRail een inhousedag voor studenten en afgestudeerden met interesse in een traineeship. Tijdens deze inhousedag ontvangen we je graag op ons hoofdkantoor: de Inktpot in Utrecht. Tijdens deze middag kom je meer te weten over ProRail en wat een traineeship bij ProRail inhoudt.

Wat kun je verwachten
Tussen 13:00 en 17:00 maak je kennis met ProRail en de traineeships die ProRail aanbiedt. Na ontvangst en een kleine rondleiding door ons kantoor krijgen jullie meer informatie over de doelen en ambities van ProRail en de traineeships. Daarna is het tijd voor actie! Jullie gaan zelf aan de slag in de vorm van een workshop. Ook wordt een ludieke activiteit georganiseerd. Uiteraard sluiten we deze dag af met een borrel met huidige en oud-trainees. Zo kom je er écht achter hoe het is om trainee te zijn bij ProRail en wat je kansen en mogelijkheden zijn na je traineeship.

Wil je bij de inhousedag zijn? Vergeet dan niet om je voor 13 oktober op te geven. Klik op 'Ik ben erbij' en meld je aan. In verband met beperkte ruimte bij de inhousedag werken we met een reservelijst. We laten je uiterlijk 14 oktober weten of we je op 18 oktober kunnen verwelkomen. Wil je al eerder informatie over een traineeship bij ProRail? We organiseren ook een webinar. Klik hier voor meer informatie.

Jouw carrière begint bij ProRail.

Deel deze pagina