Categorie: Inhousedag

Vakgebied: Traineeships

Inhousedag traineeship 2024

  • Datum:24 april 2024 - 24 april 2024
  • Tijd:13:00 - 18:00 uur
  • Locatie:Moreelsepark 3, Utrecht (de Inktpot)
  • Plaatsen beschikbaar:60 plaatsen beschikbaar
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 14 april 2024

De inschrijving is gesloten.

Op woensdagmiddag 24 april organiseert ProRail een inhousedag voor wo studenten en afgestudeerden met interesse in een traineeship. Tijdens deze inhousedag ontvangen we je graag op ons hoofdkantoor: de Inktpot in Utrecht. Tijdens deze middag kom je meer te weten over ProRail en wat een traineeship bij ProRail inhoudt.

Wat kun je verwachten

Tussen 13:00 en 16:30 maak je kennis met ProRail en de traineeships die ProRail aanbiedt. Na ontvangst en een kleine rondleiding door ons kantoor krijgen jullie meer informatie over de doelen en ambities van ProRail en de traineeships. Daarna is het tijd voor actie! Jullie gaan zelf aan de slag in de vorm van een workshop. Ook wordt een ludieke activiteit georganiseerd. Uiteraard sluiten we deze dag (om 16.30 uur) af met een borrel met huidige en oud-trainees. Zo kom je er écht achter hoe het is om trainee te zijn bij ProRail en wat je kansen en mogelijkheden zijn na je traineeship.

Kan je niet komen op 24 april, maar wil je toch graag meer infomatie over het traineeship bij ProRail? We organiseren op 30 april ook een webinar. Klik hier voor meer informatie.

Jouw carrière begint bij ProRail. Ben je enthousiast geworden? Ga  hier naar onze vacatures en solliciteer direct!

Deel deze pagina