Categorie: Speeddates

Vakgebied: Leefomgeving juridische zaken en vastgoed

Speeddatesessie Juridische Zaken

  • Datum:7 juni 2024 - 7 juni 2024
  • Tijd:9:00 - 12:00 uur
  • Locatie:Moreelsepark 3, Utrecht (de Inktpot)
  • Plaatsen beschikbaar:16 plaatsen beschikbaar
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 6 juni 2024
Ik ben erbij

Speeddaten met juridische zaken bij ProRail 

Wil jij een steentje bijdragen aan duurzame mobiliteit? Meld je dan nu aan voor onze speeddates op vrijdag 7 juni van 09:00 tot 12:00 uur! Krijg een unieke blik achter de schermen van ProRail.

Ontdek ProRail in 2x20 minuten!

In twee rondes van 20 minuten krijg je een dieper inzicht in wie we zijn en wat we doen.

  1. Ontmoet onze managers en collega's: In de eerste ronde zit je samen met een manager of collega van onze juridische afdeling bij ProRail. Leer meer over hun dagelijkse werk, spannende projecten waar ze aan werken en de sfeer die ons team zo bijzonder maakt. Dit geeft je een echt beeld van hoe het is om bij ons te werken.
  2. Praat met onze Recruiters: In de tweede ronde kun je met onze recruiters praten. Ontdek meer over onze verschillende banen, wat we te bieden hebben en hoe je kunt doorgroeien. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen en te zien hoe jouw talenten passen bij ons.

Na afloop van de speeddates krijg je een korte rondleiding door ons historische pand. 

Onze uitdagingen

Onze uitdaging is om de groei van treinverkeer te faciliteren met duurzame en geavanceerde technologieën. Elke dag worden we geconfronteerd met spannende uitdagingen. ProRail moet voldoen aan veel wet- en regelgeving, daarom hebben we een groot team van juridische specialisten nodig. Dit omvat onder meer omgevingsrecht, met onderwerpen als milieu, natuur en bouw, evenals bestuursrecht en privaat recht. Als aanbestedingsjurist zorg je ervoor dat alle aanbestedingen binnen ProRail voldoen aan wet- en regelgeving.

Laat je inspireren tijdens de speeddates! Ontdek waarom zoveel vakmensen al voor ProRail hebben gekozen en wat jouw bijdrage kan zijn aan de mobiliteit van de toekomst.

Meld je nu aan voor 7 juni

Deel deze pagina