Categorie: Webinar

Vakgebied: Techniek

Webinar werken als elektrotechnicus bij ProRail

  • Datum:20 juni 2023 - 20 juni 2023
  • Tijd:16:30 - 17:30 uur
  • Locatie:Online
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 20 juni 2023

-

Op dinsdag 20 juni organiseert ProRail een webinar voor elektrotechnici. Tijdens dit webinar kom je alles te weten over wat ProRail doet en wat werken als elektrotechnicus / bedrijfsvoerder energievoorziening inhoudt. En je krijgt de kans om je toekomstige collega's van alles te vragen. Ben jij elektrotechnicus en wil je weten wat ProRail voor jouw carrière kan betekenen? Meld je dan nu aan voor onze webinar.

Wat kun je verwachten?

Ben jij een ervaren elektrotechnicus en wil je meer weten over de functie bedrijfsvoerder energievoorziening bij ProRail? Volg dan op 20 juni om 16.30 uur ons webinar. Je maakt kennis met afdelingsmanager Delailah da Lima en twee bedrijfsvoerders energievoorziening in opleiding, misschien wel jouw toekomstige collega’s. Zij vertellen je alles over het team, het werk en de maatwerk opleiding. Want waarom is bedrijfsvoerder energievoorziening nu zo’n uitdagende baan? En wat leer je eigenlijk tijdens de opleiding? Dat kom je allemaal te weten op 20 juni. Heb je daarna nog vragen? Delailah en haar collega's staan klaar om deze te beantwoorden.

Ben jij erbij?

Wil jij erbij zijn? Vergeet je dan niet aan te melden. Klik hierboven op ‘Ik ben erbij’ en meld je aan. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Reinalde Riezebos.

Elke dag vooruit? Kies voor een carrière bij ProRail.

 

Deel deze pagina