Ontdek een Carrière bij ProRail: Kom speeddaten

Ontdek ProRail tijdens onze speeddates

Wil jij bijdragen aan duurzame mobiliteit die Nederland vooruitbrengt? Meld je dan aan voor onze speeddates! Je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen bij ProRail - de organisatie die het Nederlandse spoorwegnet beheert, onderhoudt en verbetert.

Speeddatesessies: ontdek ProRail in 2x20 Minuten!

Bij ProRail kun je meedoen aan onze speciale speeddatesessies, waarin je ons beter leert kennen. In twee rondes van 20 minuten krijg je een dieper inzicht in wie we zijn en wat we doen.

  1. Praat met onze Recruiters: In de eerste ronde kun je met onze recruiters praten. Ontdek meer over onze verschillende banen, wat we te bieden hebben en hoe je kunt doorgroeien. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen en te zien hoe jouw talenten passen bij ons.

  2. Ontmoet onze managers en collega's: In de tweede ronde zit je samen met een manager of collega van ProRail. Leer meer over hun dagelijkse werk, spannende projecten waar ze aan werken en de sfeer die ons team zo bijzonder maakt. Dit geeft je een echt beeld van hoe het is om bij ons te werken.

Ervaar het zelf!

Meld je nu aan en ontdek of een carrière bij ProRail past bij jouw ambities voor duurzame mobiliteit.

Interesse? maar geen geschikt event schrijf je in voor de talentpool

Mis onze aankomende evenementen niet! Schrijf je vandaag nog in voor onze talentpool en ontdek exclusieve kansen om je carrière een boost te geven bij ProRail. Wees er snel bij en meld je aan voor deze unieke mogelijkheid!

Meld je aan voor de talentpool