Categorie: Inhousedag

Vakgebied: Traineeships

Inhousedag traineeship

  • Datum:27 oktober 2022 - 27 oktober 2022
  • Tijd:12:00 - 5:00 uur
  • Locatie:Inktpot, Utrecht
  • Registratie einddatum:Inschrijven voor 24 oktober 2022

-

Op donderdagmiddag 27 oktober organiseert ProRail een inhousedag voor studenten en afgestudeerden met interesse in een traineeship. Tijdens deze inhousedag ontvangen we je graag op ons hoofdkantoor: de Inktpot in Utrecht. Tijdens deze middag kom je meer te weten over ProRail en wat een traineeship bij ProRail inhoudt.

Wat kun je verwachten
Na ontvangst en een kleine tour door ons kantoor krijgen jullie meer informatie over de doelen en ambities van ProRail en de traineeships. Daarna is het tijd voor actie en gaan jullie zelf aan de slag in de vorm van een workshop. Ook wordt een ludieke activiteit georganiseerd. Uiteraard sluiten we deze dag af met een borrel met huidige en oudtrainees. Zo kom je er écht achter hoe het is om trainee te zijn bij ProRail en wat je kansen en mogelijkheden zijn na je traineeship.

Wil je bij de inhousedag zijn? Vergeet je dan niet op te geven. Klik op 'Ik ben erbij' en meld je aan. Wil je al eerder informatie over een traineeship bij ProRail? We organiseren ook een webinar. Klik hier voor meer informatie.

Jouw carrière begint bij ProRail.

Deel deze pagina