Hoe kom ik in aanmerking voor een stage?

We hebben heel veel stagemogelijkheden, van meewerkstages tot afstudeerstages. De kans is dus groot dat we een plek hebben die past bij jouw opleiding en interesses. Zeker als je lef en ambitie hebt, je niet snel uit het veld laat slaan en goed kunt samenwerken. Ook denken we graag met je mee over een geschikte onderzoeksvraag voor je afstudeerstage. Jouw onderzoek geeft dan echt een antwoord dat wij in de praktijk brengen.

Onze vacatures

Bekijk hier onze stagevacatures om te zien welke stageplekken we op dit moment hebben. Zie je een passende stageplek of afstudeeropdracht voorbijkomen? Schrijf een niet te missen motivatie en solliciteer door het sollicitatieformulier in de vacature helemaal in te vullen. Wie weet is het meteen raak. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact op met de recruiter die genoemd wordt in de vacaturetekst.

Wanneer kun je starten? 

We kennen 2 meest voorkomende startmomenten per schooljaar. Eentje is eind augustus/begin september, het andere is in februari. Maar, wijkt jouw stageperiode af, vraag dan zeker naar de mogelijkheden. Hoelang je bij ons blijft, hangt af van jouw school, de opdracht en locatie en natuurlijk van jou. Bij ProRail doen we er veel aan om jou op te leiden, te begeleiden en door te laten stromen naar een startersfunctie.