Hoe word ik als trainee begeleid?

Je kunt rekenen op een uniek en uitgebreid trainingsprogramma dat goed aansluit bij de praktijk. Je werkt aan 3 thema’s die gelijk lopen met 3 opdrachten.

Deze thema’s zijn: 

  • creatieve omdenker.
  • aanstekelijke teamvormer.
  • gedreven ondernemer.

Tijdens elk blok volg je meerdere trainingen en werk je aan je eigen leerdoelen. Je krijgt zo steeds meer inzicht in je competenties en valkuilen. We werken hiervoor samen met een onafhankelijk trainingsbureau. Naast de inhoudelijke trainingen organiseren we ook (buitenlandse) werkbezoeken, themalunches, alumni-events en de Trainee Arena: sessies waarbij trainees de directie ondervragen. 

Op en top begeleiding

Van begin tot einde krijg je op en top persoonlijke begeleiding. Onze traineemanager, een werkplekbegeleider, een buddy en een mentor staan allemaal voor je klaar. De traineemanager is je aanspreekpunt voor de invulling van jouw traineeship en houdt zicht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen vinden jullie de juiste mix van opdrachten. De resultaten en voortgang van je opdracht bespreek je met je werkplekbegeleider. Daarnaast is het soms fijn om te sparren met een buddy, een medetrainee die al wat langer bij ProRail werkt. Jouw mentor, tot slot, is iemand met hogere managementervaring die je advies kan geven over het vormgeven van je carrière.