Ik ben geïnteresseerd. Hoe nu verder?

Wat leuk dat je overweegt om in te stromen in één van onze talentenprogramma’s! Al onze vacatures vind je op deze website. Heb je jouw ideale functie gevonden? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier door op ‘Solliciteer nu’ te klikken in de vacature. Volg de volgende stappen;

  • Maak een motivatiebrief, actualiseer je cv.
  • Vul het sollicitatieformulier in en voeg je brief en cv toe.
  • Klik op solliciteren.

Tip: Solliciteer ruim voor de sluitingsdatum. Soms sluiten we bij ProRail een vacature eerder bij voldoende reacties. Goed om te weten dus.

Ben je door, dan vragen we je om binnen 4 dagen een e-assessment te maken. Dit e-assessment bestaat uit een intelligentie- en een capaciteitentest. Als je dit succesvol afrondt, nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking. We vragen je om een presentatie (pecha kucha) voor te bereiden en te presenteren het kennismakingsgesprek met een recruiter en een afdelingsmanager. Daarna volgt een vervolggesprek.

Zijn we een match?

Als dat allemaal positief verloopt, dan zien we het bij ProRail helemaal met jou zitten. En dan sta jij voor een geweldige loopbaan. Welkom bij ProRail. Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan campus recruiter. Daniel Scherpenzeel via Daniel.vScherpenzeel@prorail.nl of 06-

Geen passende vacature?

Staan er geen vacatures open? Hou onze website dan goed in de gaten of maak hier een vacature alert aan. Zo houden wij jou als eerst op de hoogte van nieuwe vacatures.

We organiseren ook regelmatig (online) evenementen en zijn aanwezig bij (carrière)beurzen, banenmarkten en meet-ups. De ideale gelegenheid om ons beter te leren kennen en meer te weten te komen over het talentenprogramma.