Onze belofte

Een werkomgeving vol betrokken collega's, met wie we continu verbeteren en vernieuwen. Samen werken we aan duurzame mobiliteit voor Nederland. Een spannende klus met veel verantwoordelijkheid.

Ontwikkeling en werkplezier

Resultaatgericht werken, dat doen we bij ProRail. Wat dat betekent? Dat je goede gesprekken hebt met je leidinggevende over jouw ontwikkeling en de resultaten die je bereikt. Jij hebt de regie in handen als het gaat om je ontwikkeling. Of dat nu op persoonlijk vlak, je kennis of je vaardigheden ligt. Dus neem vooral het voortouw als je iets nodig hebt om je werk prettiger en beter te doen. Zo werk je met plezier en groei je optimaal. We werken samen met de beste opleidingsinstituten en trainingsbureaus, dus de mogelijkheden zijn enorm.

Wij beloven je zinvol werk. Want jouw inzet heeft echt impact op de samenleving. Al die mensen en goederen die veilig en op tijd op de plek van bestemming aankomen. Elke dag opnieuw. We beloven je ook vrijheid, ruimte en vertrouwen. Zodat jij met je eigen creatieve ideeën de grootste impact hebt op onze resultaten. En loop je een keer vast of wil je gewoon even overleggen met collega’s? De deuren staan open.

Ons aanbod aan jou

Even een opsomming:

 • Een mooi salaris vanuit onze eigen cao.
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, want we investeren graag in een duurzame relatie
 • Een 36-urige werkweek en vele parttime mogelijkheden.
 • Vele mogelijkheden voor studie & training, want ontwikkeling is bij ProRail de normaalste zaak.
 • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) van 13,61% van je bruto salaris (dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 3,25% decemberuitkering). Om zelf te kiezen of je bijvoorbeeld extra vrije dagen of extra geld wilt hebben.
 • Flexibele werktijden en in veel gevallen de mogelijkheid om thuis of op een andere locatie te werken.
 • Een heel mooie pensioenregeling tegen een heel lage premie bij het pensioenfonds Rail & OV.
 • 170 vrije uren (bij een fulltime 36-urige werkweek). Daarnaast kun je nog max. 4 weken verlof bijkopen, vanuit je IKB (dus 170+144 = 314 uur verlof) bij een fulltime dienstverband.
 • De pensioenopbouw komt bij ouderschapsverlof niet in het geding. De volledige kosten gedurende maximaal 26 weken zijn voor ons.
 • Een NS-Business Card met TreinVrij of vaste kilometervergoeding (€ 0,19 per kilometer onbelast bij maximaal 70 kilometer retour per dag). Ook voor gezinsleden zijn er aantrekkelijke reisfaciliteiten.
 • Collectieve ziektekostenverzekering, dus een mooie korting op je premie.
 • En natuurlijk goed verzorgde lunches in onze bedrijfsrestaurants

Ook wij doen aan participatie

Bij ProRail vinden we het heel belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan vervoer waar Nederland beter van wordt. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud of gewoon anders. Samen werken we aan de mooiste projecten. Of je nu direct aan en om het spoor werkt of ondersteunend op kantoor, elke functie is belangrijk.

Zo hebben we ook functies voor mensen die zijn geregistreerd in het Doelgroepenregister van het UWV. Kom je daarvoor in aanmerking, dan start je in een proefplaatsing. In deze proefplaatsing van maximaal 2 maanden houd je gewoon je uitkering. Vind jij het werk leuk en gaat het goed? Dan krijg je een salaris. En kun je via detachering of rechtstreeks bij ProRail in dienst je bijdrage leveren.

Het kan ook zijn dat je niet onder het Doelgroepenregister valt, maar dat je om welke reden dan ook wat verder van de arbeidsmarkt af staat. Ook dan hebben we mooie kansen voor je. Bekijk gerust onze vacatures en solliciteer op de functie die bij je past. Vertel ons in je sollicitatiebrief wat jouw uitdaging is in het werk. Dan kunnen wij samen met je kijken naar de best passende oplossing.

Wil je hier meer informatie over? Vraag het gerust aan een van onze recruiters.