Ik ben geïnteresseerd! Hoe nu verder?

Wat leuk dat je overweegt om een traineeship bij ProRail te volgen! Al onze traineeshipvacatures vind je hier op onze website. Voordat je solliciteert, ben je eerst van harte welkom op onze Inhousedag. Tijdens dit event, zowel fysiek als online, krijg jij de kans om de wereld van ProRail te ervaren en kennis te maken met jouw toekomstige collega's. 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook, neem dan de volgende stappen:

  • Schrijf een motivatie en actualiseer je cv. Solliciteren doe je door op de sollicitatiebutton te klikken in jouw favoriete vacature.
    Tip: Doe dit ruim voor de sluitingsdatum. Soms sluiten we bij ProRail een vacature eerder bij voldoende reacties. Goed om te weten dus.
  • Ben je door, dan vragen we je om binnen 4 dagen een online assessment te maken. Dit  online assessment bestaat uit een intelligentie- en een capaciteitentest.
  • Als je dit succesvol afrondt, nodigen wij je uit voor de selectiedag. We vragen je om een presentatie (pecha kucha) voor te bereiden. Tijdens de selectiedag presenteer je deze. Ook werk je met een aantal andere kandidaten tijdens de selectiedag aan een case die gaat over een actueel thema in de spoorsector. Je hoeft je hier niet op voor te bereiden. Tenslotte heb je een kennismakingsgesprek met een recruiter en een oud-trainee of manager.
  • Ben je de eerste selectiedag goed doorgekomen, dan nodigen we je uit voor de tweede selectiedag. Je hebt tijdens die dag een vervolggesprek met de traineemanager Yvonne Oostvogels en een collega uit de organisatie die veel met trainees werkt.

Zijn we een match?

Als dat allemaal positief verloopt, dan zien we het bij ProRail helemaal met jou zitten. En dan sta jij voor een geweldige loopbaan. Welkom bij ProRail.

Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan onze campusrecruiters Ea en Merel op campus@prorail.nl.

Geen passende vacature?

Staat er geen passende vacature open? Hou onze website dan goed in de gaten of maak hier een vacature alert aan. Zo ben jij eerste op de hoogte  van onze nieuwe vacatures.